Μποχουμ Γκλαντμπαχ / Ο τραυματισμός του βοηθού διαιτητή, κρίστιαν γκίντελμαν στο κεφάλι .

Γίνονται και στη γερμανία αυτά! Το ματς ανάμεσα στην μπόχουμ και στην γκλάντμπαχ διακόπηκε στο 70ό λεπτό. Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή . Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε ένα . Ο τραυματισμός του βοηθού διαιτητή, κρίστιαν γκίντελμαν στο κεφάλι .

Γίνονται και στη γερμανία αυτά! 1v9orlhwmpi30m
1v9orlhwmpi30m from cdn.mos.cms.futurecdn.net
Το ματς ανάμεσα στην μπόχουμ και στην γκλάντμπαχ διακόπηκε στο 70ό λεπτό. Με ένα «τοξικό» παιχνίδι ξεκίνησε η 27η αγωνιστική στην μπουντεσλίγκα, στο οποίο η μπόχουμ υποδέχθηκε την γκλάντμπαχ. Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή . Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ , εξαιτίας ρίψης αντικειμένου από οπαδό στον βοηθό διαιτητή ! Γίνονται και στη γερμανία αυτά! Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε ένα . Ο τραυματισμός του βοηθού διαιτητή, κρίστιαν γκίντελμαν στο κεφάλι .

Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε ένα .

Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή . Ο τραυματισμός του βοηθού διαιτητή, κρίστιαν γκίντελμαν στο κεφάλι . Με ένα «τοξικό» παιχνίδι ξεκίνησε η 27η αγωνιστική στην μπουντεσλίγκα, στο οποίο η μπόχουμ υποδέχθηκε την γκλάντμπαχ. Το ματς ανάμεσα στην μπόχουμ και στην γκλάντμπαχ διακόπηκε στο 70ό λεπτό. Γίνονται και στη γερμανία αυτά! Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ , εξαιτίας ρίψης αντικειμένου από οπαδό στον βοηθό διαιτητή ! Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε ένα .

Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή . Γίνονται και στη γερμανία αυτά! Το ματς ανάμεσα στην μπόχουμ και στην γκλάντμπαχ διακόπηκε στο 70ό λεπτό. Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ , εξαιτίας ρίψης αντικειμένου από οπαδό στον βοηθό διαιτητή ! Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε ένα .

Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή . 1v9orlhwmpi30m
1v9orlhwmpi30m from cdn.mos.cms.futurecdn.net
Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή . Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε ένα . Το ματς ανάμεσα στην μπόχουμ και στην γκλάντμπαχ διακόπηκε στο 70ό λεπτό. Ο τραυματισμός του βοηθού διαιτητή, κρίστιαν γκίντελμαν στο κεφάλι . Γίνονται και στη γερμανία αυτά! Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ , εξαιτίας ρίψης αντικειμένου από οπαδό στον βοηθό διαιτητή ! Με ένα «τοξικό» παιχνίδι ξεκίνησε η 27η αγωνιστική στην μπουντεσλίγκα, στο οποίο η μπόχουμ υποδέχθηκε την γκλάντμπαχ.

Με ένα «τοξικό» παιχνίδι ξεκίνησε η 27η αγωνιστική στην μπουντεσλίγκα, στο οποίο η μπόχουμ υποδέχθηκε την γκλάντμπαχ.

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ , εξαιτίας ρίψης αντικειμένου από οπαδό στον βοηθό διαιτητή ! Ο τραυματισμός του βοηθού διαιτητή, κρίστιαν γκίντελμαν στο κεφάλι . Με ένα «τοξικό» παιχνίδι ξεκίνησε η 27η αγωνιστική στην μπουντεσλίγκα, στο οποίο η μπόχουμ υποδέχθηκε την γκλάντμπαχ. Γίνονται και στη γερμανία αυτά! Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε ένα . Το ματς ανάμεσα στην μπόχουμ και στην γκλάντμπαχ διακόπηκε στο 70ό λεπτό. Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή .

Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε ένα . Το ματς ανάμεσα στην μπόχουμ και στην γκλάντμπαχ διακόπηκε στο 70ό λεπτό. Γίνονται και στη γερμανία αυτά! Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ , εξαιτίας ρίψης αντικειμένου από οπαδό στον βοηθό διαιτητή ! Ο τραυματισμός του βοηθού διαιτητή, κρίστιαν γκίντελμαν στο κεφάλι .

Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε ένα . Yxfdr36lry2eum
Yxfdr36lry2eum from images32.inewsgr.com
Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή . Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ , εξαιτίας ρίψης αντικειμένου από οπαδό στον βοηθό διαιτητή ! Με ένα «τοξικό» παιχνίδι ξεκίνησε η 27η αγωνιστική στην μπουντεσλίγκα, στο οποίο η μπόχουμ υποδέχθηκε την γκλάντμπαχ. Γίνονται και στη γερμανία αυτά! Το ματς ανάμεσα στην μπόχουμ και στην γκλάντμπαχ διακόπηκε στο 70ό λεπτό. Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε ένα . Ο τραυματισμός του βοηθού διαιτητή, κρίστιαν γκίντελμαν στο κεφάλι .

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ , εξαιτίας ρίψης αντικειμένου από οπαδό στον βοηθό διαιτητή !

Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε ένα . Με ένα «τοξικό» παιχνίδι ξεκίνησε η 27η αγωνιστική στην μπουντεσλίγκα, στο οποίο η μπόχουμ υποδέχθηκε την γκλάντμπαχ. Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ , εξαιτίας ρίψης αντικειμένου από οπαδό στον βοηθό διαιτητή ! Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή . Γίνονται και στη γερμανία αυτά! Το ματς ανάμεσα στην μπόχουμ και στην γκλάντμπαχ διακόπηκε στο 70ό λεπτό. Ο τραυματισμός του βοηθού διαιτητή, κρίστιαν γκίντελμαν στο κεφάλι .

Μποχουμ Γκλαντμπαχ / Ο τραυματισμός του βοηθού διαιτητή, κρίστιαν γκίντελμαν στο κεφάλι .. Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή . Το ματς ανάμεσα στην μπόχουμ και στην γκλάντμπαχ διακόπηκε στο 70ό λεπτό. Γίνονται και στη γερμανία αυτά! Με ένα «τοξικό» παιχνίδι ξεκίνησε η 27η αγωνιστική στην μπουντεσλίγκα, στο οποίο η μπόχουμ υποδέχθηκε την γκλάντμπαχ. Ο τραυματισμός του βοηθού διαιτητή, κρίστιαν γκίντελμαν στο κεφάλι .

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook